Mobiili

ToimintaSoita ja kysy lisää!Kirsi Leppänen
Puh. 040-563 3919
eMail:

Tallin osoite Oksitie 57, 34110 Lakiala.
» Kartta

Aukioloajat
Ark. klo 10-20, viikonloppuisin klo 10-17
tai sopimuksen mukaan.
Hinnasto (voimassa elokuu 2021 alkaen)
Puolituntinen20 €
Irtotunti27 €
5h-kortti125 €
10h-kortti250 €
20h-kortti440 €
Samasta perheestä väh. kaksi asiakasta, 10h-kortista 10 euron alennus.

Ratsastuskortit ovat voimassa 4kk ostohetkestä alkaen.

Ratsastustunti omalla hevosella on saman hintainen.

Kysy myös mahdollisuutta vuokrata hevonen!

RatsastusRatsastustunnilla on yleensä max. 6 ratsastajaa. Poneja ja hevosia voi olla samalla tunnilla yhtäaikaa. Ratsastajille järjestetään opetusta oman tason mukaan, joten yhtäaikaa voi osallistua eritasoisiakin ratsastajia. Jos haluat laittaa itse hevosen tunnille, se alkaa n. puoli tuntia ennen varsinaista ratsastusta, jolloin hevoset haetaan tarhasta, harjataan, juotetaan ja sitten satulointi ja suitsitus. Näitä asioita kannattaa harjoitella myös sopimuksesta järjestettävillä teoriatunneilla.
Tästä se alkaa! Taluttajan kanssa on turvallista aloittaa ratsastus, ja henkilökohtainen ohjaus on tehokasta ja mukavaa. Äidit ja lapset pääsevät myös samalle tunnille ratsastamaan yhtäaikaa.

Nuorimmat vakituiset ratsastajat ovat aloittaneet 3-vuotiaana, puolisen tuntia kerrallaan. Ratsastus kehittää tasapainoa ja hevosten kanssa touhuaminen opettaa päättäväisyyttä, malttia, yhteistyötä ja reagoimista eri tilanteisiin.
Amppu ilman satulaa -tunnilla. Hevosen liikkeet, lämpö ja voima tuntuvat erilaisilta satulan kanssa ja ilman.

Maastolenkille pääsee lähtemään suoraan tallin pihasta. Alku- ja loppuverryttelyjä voi tehdä myös metsälenkillä.
Otos kesän -05 juhlapäivän katrillista. Ratsuina vasemmalta lukien Cardi, Boy, Hessu, Tepa, Vitsku ja Aku. Tätäkin on joskus mahdollista harjoitella, samoin pariratsastusta.

Ponimäen 20v synttärikuvia
katrilli


jousiammuntanäytös

poniagility

TalvilajitTalvella täytyy keksiä piristysruiskeita hevosten kanssa harrastamiseen. Siispä sukset jalkaan ja menoksi! Vaikka tandemina. Tai rekiajelulle. Edellyttäen että on lunta...